LA JUNTA INFORMA

01/05/2023

Des de la SCP, estem treballant per modernitzar la imatge de la Societat i augmentar la seva presència a l'espai digital. Alhora treballem per facilitar, encara més, l'accés de socis i sòcies a tots els espais de formació que la Societat té. Per aconseguir-ho, una de les primeres accions ha estat renovar la nostra pàgina web.

D'altra banda, també volem iniciar una tasca de divulgació adreçada a les famílies. Aquest projecte constarà de diferents fases i ens agradaria comptar amb la col·laboració de socis que vulguin col·laborar activament en la fase de creació de continguts adreçats a les famílies.

La Junta
05/04/2023

Els dies 17 i 18 de març va tenir lloc al Montanyà el XXV Curs d’Actualització Intensiu en Pediatria organitzat per la SCP amb l’assistència de gairebé un centenar de pediatres.

 

La Junta
13/03/2023

 

Tal com us vam informar fa uns mesos, la Societat Catalana de Pediatria, sensibilitzada i compromesa a favor dels drets socials, i defensora dels drets dels infants, vol donar veu als socis per a que presentin projectes que impulsin un canvi positiu en un entorn local vulnerable que tingui en compte als infants. Per aquest projecte la Societat Catalana de Pediatria fa una donació de 3000 € anuals.

El projecte guanyador de la primera convocatòria al Premi Projecte Solidari de la Societat Catalana de Pediatria ha estat “Per una infància més empoderada davant els abusos sexuals infantils, som-hi!”, un projecte sobre educació afectiva i sexual i prevenció primària de l’abús sexual infantil a les escoles.

 

La Junta
09/01/2023

La Societat Catalana de Pediatria, sensibilitzada i compromesa a favor dels drets socials, i defensora dels drets dels infants, vol donar veu als socis per a que presentin projectes que impulsin un canvi positiu en un entorn local vulnerable que tingui en compte als infants. Per aquest projecte la SCP farà una donació de 3000 € anuals.

En aquest primer any s’ha presentat 3 projectes. A prinicipis del 2023 es donaran a conèixer aquests 3 projectes per tal que els socis pugueu votar el que els us sembli que ha de ser l’escollit per rebre la donació.

 

La Junta
31/12/2022

Recentment s’ha aprovat al Parlament de Catalunya la modificació del protocol de les revisions oftalmològiques pediàtriques, a proposta de la Fundació La Nineta del Ulls.

Des de la SCP es farà una consulta per conèixer quins són el tràmits que es segueixen quan es tracten de temes mèdics perquè ens ha sorprès l’aprovació d’un tema relacionat amb la pediatria sense que s’hagi consultat a la nostra Societat.

 

La Junta
28/12/2022

L'Hble. Sr. Manel Balcells, Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, ha fer arribar a la SCP el següent missatge d'agraïment:

Vull traslladar el meu agraïment a tots/es els professionals de la Pediatria davant la resposta a l'actual onada de bronquiolitis.

La professionalitat, dedicació i coordinació, està permetent de donar la resposta assistencial adient i d'alta qualitat!

En nom del Govern, i sobretot de la ciutadania, gràcies pel vostre esforç.

La Junta