Jornada instructors 2015

Apreciats instructors, instructores

Com sabeu, s’acosta la publicació de les noves guies ERC 2015 i a més, estem pendents d’un procés d’equivalència d’instructors de la Societat Catalana de Pediatria i del Grupo Español amb el European Resuscitation Council.
És per això, que considerem importantíssim poder trobar-nos tots els instructors en una jornada amb la finalitat de fer una recertificació, conèixer les noves guies i compartir experiències i consells per tal de millorar el nostre ensenyament.
Properament publicarem l’enllaç perquè pugueu realitzar la inscripció a la Jornada. M’agradaria que reservéssiu a la vostra agenda la data que tenim programada: el Dimecres dia 2 de desembre de 2015 de 15:30 a 20:30 h.
Us informo que la Jornada no tindrà cap cost.
Esperant veure-us aviat, rebeu una cordial salutació,

Dr. Abel Martínez

 

L’accés serà gratuït, però caldrà confirmar i formalitzar la inscripció a través d’aquest link:
 
http://inscripcions.academia.cat/form.php?id=274

  

 

Comentaris

Presentació

"Tots sabem que l'aturada cardiorrespiratòria en el nen és infreqüent però temuda, ja que el seu desenllaç és fatal en la majoria dels casos, i és difícil actuar de forma eficient en aquests tipus de situacions. És important recordar que l'atenció correcta i immediata en front d'aquestes situacions pot canviar dràsticament el pronòstic vital, i disminuir la morbilitat associada".
 
La Societat Catalana de Pediatria (SCP) va iniciar al 1997 un programa de formació en reanimació cardiopulmonar (RCP) pediàtrica i neonatal, dirigit als diferents professionals que tenen cura de la salut infantil, que ja ha assolit un prestigi merescut.

inici.jpg

 

Comentaris