NOTÍCIA

Crònica de les XV Jornades d’Immunitzacions de l’AEP i de la SCP. Girona. 5 i 6 d'abril 2024

10/04/2024

Els dies 5 i 6 d’abril s’han celebrat a Girona les XV Jornades d’Immunitzacions del Comité Asesor de Inmunizaciones de l’AEP (Asociación Española de Pediatría), de periodicitat anual i que, per primer cop en el seu recorregut, s’han fet conjuntament amb una societat regional, en aquest cas la nostra Catalana de Pediatria.

Cal destacar que la varietat dels temes tractats, així com la qualitat científica de totes les ponències han estat extraordinàries. Abastant temes tant d’actualitat com poden ser la intel·ligència artificial i la seva participació en el desenvolupament de noves vacunes o la immunització dels migrants que arriben a les nostres costes després de mesos de patiment fugint dels seus països en conflicte.

Les Jornades han representat una oportunitat per a estrènyer llaços professionals i humans i per a resoldre dubtes de la mà d’experts en la matèria.

L’entorn de la ciutat de Girona ha sigut el marc perfecte per a un esdeveniment com aquest. I, recordeu, que la nostra Reunió Anual serà al juny al mateix lloc.

En aquest enllaç teniu tota la informació de les Jornades i en breu hi haurà un vídeo resum i un accés a les presentacions des de la web del CAV.