NOTÍCIA

Decàleg per uns entorns escolars segurs i saludables

28/09/2023

En el context de la Setmana Europea de la Mobilitat i amb l'objectiu de vetllar per l'ambient escolar, on la nostra infància juga, aprèn i passa un terç de la seva jornada, el Grup de Treball de Salut Mediambiental ha elaborat el "Decàleg per uns entorns escolars segurs i saludables". Aquest decàleg ha comptat amb la col.laboració de l'Institut de Salut Global (ISGlobal) i amb el suport  de diverses entitats socials i sanitàries.

La presentació del decàleg tindrà lloc el divendres 29 a les 12h a l'Hospital Sant Joan de Déu, coincidint que l'associació de pediatres anglesos Ride For Their Lives (RFTL) arriba a la capital catalana després d'haver pedalat per territori català donant veu a diferents iniciatives que tenen per objectiu aconseguir una bona qualitat d'aire pels nostres infants. A nivell simbòlic, es realitzarà una pedalada conjunta oberta a tothom des del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) fins a l'Hospital Sant Joan de Déu.

El "Decàleg per uns entorns escolars segurs i saludables" consta d'una versió en format document i una altra en format infografia, per facilitar-ne la seva difusió.

Les entitats que es vulguin adherir, poden enviar un mail a scpediatria@academia.cat.